Nyheder fra Holmsø Boligresorts

Hold dig opdateret med seneste nyheder fra Holmsø Boligresorts.

Flot omtale af Holmsø Boligresorts

15 maj 2024

"Det er som om man er på ferie!" Vi har fået flot omtale med både forsiden og to store artikler i "Erhvervsmagasinet Vækstjylland". 

Hverdagen i Holmsø

23 november 2023

Efter en helt fantastisk åbningsfest i sommers, er der nu fuld gang i hverdagen i Holmsø og inden længe er alle beboerne flyttet ind i deres nye lejligheder.

Åbningsfest af Holmsø Boligresorts

29 august 2023

Mere end 2000 mennesker lagde vejen forbi Solsikkevænget, Silkeborg, hvor man på en guidet rundvisning, kunne få lov at opleve alle faciliteterne.

Tommy og Marian er klar til nye oplevelser

27 februar 2023

Tommy og Marian har aldrig været bange for at kaste sig ud i noget nyt. Derfor er huset nu solgt, og inden længe hopper de ind i en ny epoke i livet med base i Holmsø Silkeborg.

Hvornår er det rette tid at flytte?

30 januar 2023

Det er altid for tidligt og altid for sent. Det helt rette tidspunkt til at udskifte den bolig, du måske har levet i halvdelen af dit liv, kommer for mange aldrig. Så hvornår er det rette tid for dig at flytte?

En ny epoke med fællesskab og frihed i centrum

16 januar 2023

Kirsten har i flere år være på udkig efter det helt rigtige bofællesskab. Det har hun fundet i Holmsø, og hun glæder sig til en helt nye epoke med fællesskab og frihed i centrum.

Fællesskaber giver mod og lyst

21 december 2022

Fællesskaber får dig til at leve længere – og bedre. Og tætte relationer og fællesskaber er afgørende for, om vi har det godt.