Find boligresort

Holmsø Boligresorts er placeret centralt i attraktive, danske byer med men adgang til byens kulturliv, indkøb, offentlig transport og grønne områder. Find dit næste hjem i vores boligresorts.

Drømmer du om at flytte fra din nuværende bolig til noget mindre og mere praktisk? Og i en boform der fremmer sociale fællesskaber og øger livskvaliteten. Et sted hvor du ikke skal tænke på praktisk og krævende vedligehold. Så kan din drøm blive realiseret i Holmsø Boligresorts.

Her får du friheden til at nyde det gode liv.

Holmsø Herning

På Kikkenborgvej i Herning opføres Holmsø Boligresorts Herning. Et nytænkende boligform for dig over 55 med 120 moderne lavenergi lejligheder i flere størrelser, der møder dine behov.

Den åbne boligkarré på syv til ni etager skaber rum til et grønt gårdmiljø, hvor I blandt andet kan nyde de grønne omgivelser i det rummelige, opvarmede orangeri. Inden for danner de omkring 1000 kvadratmeter fællesfaciliteter rammen om blandt andet en wellnesscenter, pool, fitnesscenter, multisal, café, bibliotek og meget andet.

Holmsø Herning er centralt placeret i kort gåafstand til både
dagligvarebutikker, bager, apotek og det store naturområde Knudmosen. Fra boligresortet er der desuden kun 950 meter til Herning centrum.

Holmsø Herning er klar til indflytning i foråret 2025.

Holmsø Silkeborg

Centralt i Silkeborg finder du Holmsø. Et ny boform – for dig over 55 - tilpasset behovet for en aktiv og social tilværelse. Med 96 lavenergi lejligheder i varierende størrelser. I Holmsø Silkeborg har du din egen nye og moderne lejlighed, som du kan trække dig tilbage til, når du har lyst.

Du har adgang til ekstraordinære fællesfaciliteter, der blandt andet består af wellnescenter, pool, fitnesscenter, café, bibliotek, multisal og meget andet. Udenfor kan du nyde de grønne omgivelser i det opvarmede orangeri og udsigten fra tagterrasserne. 

Holmsø Silkeborg åbnede i foråret 2023.

Hør Kurt fortælle om at bo i Holmsø Boligresorts

Hør vores beboer Kurt fortælle om at bo i Holmsø Silkeborg – om at være fysisk aktiv, spille petanque, kortspil m.v. og det er berigende i, at møde en masse spændende mennesker.

Fokus på bæredygtighed 

I Holmsø Boligresorts har vi fokus på bæredygtighed. Derfor DGNB-certificerer vi vores kommende boligresorts. Det er din garanti for, at Holmsø Boligresorts er opført i høj bæredygtig kvalitet.

Det betyder blandt andet, at vi:

  • etablerer el-ladestandere til elbiler, elcykler og elscootere
  • nedbringer belastningen for miljøet ved at bruge gedigne materialer med lang holdbarhed
  • anvender energirigtige materialer, der sikrer et lavt energiforbrug
  • placerer Holmsø Boligresorts centralt, så det er let at tage cykle og bussen
  • sikrer gode indeklimaforhold med optimal luftkvalitet, akustik og lysforhold