Om Holmsø Boligresorts

Læs mere om Holmsø Boligresorts og mød teamet bag. Kontakt os på 70605254 eller info@holmsoe.dk.

Frihed, tryghed og fællesskab

Visionen bag Holmsø Boligresorts er, at det skal være et sted, hvor aktive voksne over 55 får mulighed for at leve det gode liv i en tryg bolig tilpasset behovet for en aktiv og social tilværelse. Derfor var det vigtigt at inkludere en række ekstraordinære fællesfaciliteter. En privat bolig med mulighed for frihed, tryghed og fællesskab.

Som en del af konceptet understøtter og faciliterer en aktivitetsvært aktiviteter og engagerer beboerne, så de selv kan få ansvarsområder. Det betyder, at du har mulighed for at blive primusmotor på en aktivitet og tage ansvar for fællesskabet. I Holmsø Boligresort kan du dyrke dine interesser og investere i nye fællesskaber, men du kan også inspirere andre til nye interesser og aktivitetsformer.

Historien bag Holmsø Boligresorts

Idéen med at udvikle og bygge et konceptbaseret boligkompleks til aktive seniorer opstod for flere år siden, da Jonas Dørken og Christopher Stensbjerg startede firmaet Ejendomsinvestering A/S. De kunne se, hvordan der blev bygget flere og flere servicerede seniorbofællesskaber i USA, England og Canada på baggrund af en stor efterspørgsel fra den voksende gruppe af seniorer. Også herhjemme vil gruppen af borgere over 55 år ligeledes vokse eksplosivt de kommende år, og med et ønske om bringe et lignende koncept til Danmark og tilpasse det til danske forhold og ønskerne hos de danske seniorer udviklede idéen sig til Holmsø Boligresorts.

Derfor kalder vi det Holmsø Boligresorts

Ordet ”boligresort” er opfundet til formålet, idet det kombinerer ”Bolig”, som giver den trygge ramme om hverdagen med ”resort”, som vi kender fra udenlandske hotelkomplekser.  Med de faciliteter og aktiviteter vi tilbyder, bliver det en blanding af en bolig og et hotel/resort. Derfor kalder vi konceptet Holmsø Boligresorts. Navnet Holmsø kommer fra det gamle danske ord, holm, der betyder en lille ø. Holmsø er altså at sammenligne med at være på en ferieø, hvor man nyder det gode liv, men hvor man samtidig bor i kort afstand til det omgivende bylandskab.

Holmsø Silkeborg, der åbnede i sommeren 2023, er det første boligresort i en række af større byer i Danmark. I 2025 slår vi dørene op til Holmsø Herning. 

Mød teamet bag Holmsø

Jakob Tølbøl

Jakob Tølbøl

Ejendomsansvarlig

Jonas Dørken

Jonas Dørken

Adm. direktør

30 14 94 93
jd@ei.dk

Base i Hårup ved Silkeborg

Vi har kontor i Hårup, lige udenfor Silkeborg. Her bor vi i moderne nybyggede kontorbygninger, med naturen lige udenfor døren. Du kan besøge os på Hårup Østervej 6, 8600 Silkeborg