Skal Holmsø Boligresorts til din by?

Holmsø Boligresorts er placeret centralt i attraktive, danske byer med nem adgang til kulturliv, indkøb og offentlig transport. Hvis du drømmer om at få Holmsø Boligresorts tæt på dig, så hører vi meget gerne fra dig.

Tæt på alt det vigtige 

Når vi opfører et nyt boligresort, lægger vi stor vægt på, at det placeres centralt og bynært med kort afstand til indkøbsmuligheder og kulturliv såvel som offentlig transport. 

Det betyder nemlig, at du som beboer altid har nem adgang til alt det vigtige i hverdagen og kan klare dagens gøremål enten til fods, på cykel eller med bus, hvis du ønsker det.

 

En moderne lejlighed

I Holmsø Boligresorts er der plads til både at være sig selv og til at være sammen med andre. Dit hjem og din tid er din egen. Du kan trække dig tilbage til din egen private lejlighed, når du har lyst.

Du får en ny og moderne lejlighed kan vælge mellem forskellige størrelser lejligheder afhængig af dine behov.

Ekstraordinære fællesfaciliteter 

Wellnessafdeling, opvarmet orangeri, multisal, fitnessafdeling og stor tagterrasse. Det er blot nogle af de fællesfaciliteter, du finder i Holmsø Boligresorts.

Holmsø Boligresorts er servicerede bofællesskaber tilpasset behovet for en aktiv og social tilværelse. I de dejlige fællesfaciliteter vil du kunne nyde livet med de fysiske og sociale aktiviteter, som du sætter mest pris på.

Hør Kurt fortælle om at bo i Holmsø Boligresorts

Hør vores beboer Kurt fortælle om at bo i Holmsø Silkeborg – om at være fysisk aktiv, spille petanque, kortspil m.v. og det er berigende i, at møde en masse spændende mennesker.

Åbnet i Silkeborg og på vej i Herning

Det første boligresort i Silkeborg er åbnet, og det næste i Herning er snart på vej. I disse byer åbner Holmsø Boligresorts inden længe dørene for beboere, der kan se frem til at flytte ind i nybyggede, moderne lejligheder og fri adgang til ekstraordinære fællesfaciliteter, der både fremmer sociale fællesskaber og øger livskvaliteten.

Hvor skal det næste Holmsø Boligresort opføres?

Drømmer du om, at Holmsø Boligresorts skal komme til din by, vil vi gerne høre fra dig. Udfyld nedenstående og angiv, hvor du kunne tænke dig, at et af de næste seniorboligresorts skal opføres.