Ekstraordinære fællesfaciliteter

I de dejlige fællesfaciliteter i Holmsø Boligresorts kan du nyde livet med de fysiske og sociale aktiviteter, som du sætter mest pris på.

Oplev. Hver dag.

Holmsø Boligresorts er servicerede bofællesskaber tilpasset behovet for en aktiv og social tilværelse. I de dejlige fællesfaciliteter vil du kunne nyde livet med de fysiske og sociale aktiviteter, som du sætter mest pris på.

Fællesfaciliteterne i Holmsø Boligresorts består blandt andet af wellnessafdeling, fitnessafdeling, multisal og fællesrum.

I det grønne, udendørs gårdmiljø finder du både grill-område, petanquebane og en opvarmet vinterhave, hvor du kan nyde de grønne omgivelser og få en hyggelig snak med naboerne. Og arter vejret sig, er tagterrassen et skønt sted at sidde.

Aktivitetsvært arrangerer frivillige aktiviteter

Som beboer i Holmsø Boligresorts vil du opleve livskvalitet og livsglæde. Vores boligresort har en aktivitetsvært, der er behjælpelig med at arrangere tilbud om frivillige aktiviteter og arrangementer som fællesspisning, temaaftener, gymnastik, yoga, kortspil, korsang, foredrag, vandreture og busture. Det skaber tryghed og tætte relationer. 

Der er desuden terapeutrum, og aktivitetsværten hjælper gerne til med at booke fysioterapeut, massør eller sygeplejerske.

Hvis du ønsker det, er der også mulighed for selv at få ansvarsområder – f.eks. at blive primus motor på en aktivitet.

Det kan være givende at inddrage sig selv i planlægningen og udførelsen af aktiviteter. Måske finder du glæde i at øse ud af dine erfaringer som eksempelvis gymnastikinstruktør. Eller du kan stå i spidsen for dit eget kor og lade de andre mærke den glæde, du altid har oplevet ved at synge i fællesskab.

Ingen bekymringer om det praktiske

I Holmsø Boligresorts skal du ikke bruge tid på praktisk og krævende vedligehold. Vi tager hånd om det, der før krævede din tid, og fælles- og udearealer passes og plejes, så der altid er smukt og rart at være.

Du har desuden mulighed for at tilkøbe praktisk hjælp i din lejlighed, f.eks. rengøring og tøjvask.

Du skal ikke bekymre dig om pladsen, når venner, børn og børnebørn kommer på besøg. Der er god plads i fællesrummet og på de mange udendørsarealer.
For overnattende gæster er der gæsteværelser, du kan låne.


Livskvalitet og sociale relationer

I Holmsø Boligresorts er der nye rammer for sundhed og fællesskaber, så du kan bevare en høj livskvalitet og gode sociale relationer. Her vil du fortsat kunne leve livet, som du ønsker det, med familie og venner – og du kan møde nye mennesker på din egen alder. Holmsø Boligresorts giver dig frihed, tryghed og fællesskab.

Disclaimer

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer. Alle visualiseringer og tegninger af byggeri mv. er ligeledes vejledende.