Ekstraordinære faciliteter

I de ekstraordinære fællesfaciliteter i Holmsø Boligresorts kan du nyde livet med de fysiske og sociale aktiviteter, som du sætter mest pris på.

Oplev. Hver dag.

Holmsø Boligresorts tilbyder en hel ny boform tilpasset behovet for en aktiv og social tilværelse. Stedet for dig over 55 med de bedste muligheder for at leve livet, som du selv ønsker det.

Med nye rammer for sundhed og fællesskaber vil du i de mange fællesfaciliteter kunne nyde livet med de fysiske og sociale aktiviteter, som du sætter mest pris på. De mange faciliteter giver dig mulighed for at bevare en høj livskvalitet og skabe stærke sociale relationer, som styrker både dit fysiske såvel som mentale helbred.

Ekstraordinære fællesfaciliteter

  • Pool
  • Wellness-afdeling med bl.a. spabad, dampbad, isfontæne, saltterapi og sauna
  • Fitnesscenter
  • Orangeri
  • Træningssal
  • Café
  • Bibliotek
  • Spisesal
  • Tagterrasser
  • Daglige aktiviteter og fællesskaber

Hør Pia fortælle om at bo i Holmsø Boligresorts

Hør vores beboer Pia fortælle om at bo i Holmsø Silkeborg – om de dejlige faciliteter, det hyggelige fælleskab og at det føles som ferie.

Nyd en hverdag med afslapning og velvære i wellness-centret

I den skønne wellness-afdeling kan du slappe helt af og bl.a. nyde spabad, salt terapi, sauna, dampbad og isfontæne. Du kan også tage en svømmetur i modstrømspoolen, der får pulsen op giver skånsom træning for dine led.

Hør Poul Erik fortælle om at bo i Holmsø Boligresorts

Hør vores beboer Poul Erik fortælle om at bo i Holmsø Silkeborg – om at fortsætte den fysiske aktivitet, blive aktiv medhjælper, spille petanque og fredagsbaren. Som Poul Erik siger "det hele fungerer bare".

Aktivitetsvært hjælper med at arrangere frivillige aktiviteter

Som beboer i Holmsø Boligresorts vil du opleve livskvalitet og livsglæde. Vores boligresort har en aktivitetsvært, der er behjælpelig med at arrangere tilbud om frivillige aktiviteter og arrangementer som fællesspisning, temaaftener, gymnastik, yoga, kortspil, korsang, foredrag, vandreture og busture. Det skaber tryghed og tætte relationer. 

Der er desuden terapeutrum, og aktivitetsværten hjælper gerne til med at booke fysioterapeut, massør eller sygeplejerske.

Hvis du ønsker det, er der også mulighed for selv at få ansvarsområder – f.eks. at blive primus motor på en aktivitet.

Det giver nemlig mening at involvere sig og tage ejerskab for arrangementer og aktiviteter, og de mange erfaringer og ressourcer, som du og dine kommende naboer tager med, er værdifulde for fællesskabet.

Måske finder du glæde i at øse ud af dine erfaringer som eksempelvis gymnastikinstruktør. Eller du kan stå i spidsen for dit eget kor og lade de andre mærke den glæde, du altid har oplevet ved at synge i fællesskab.

Se alle faciliteterne i Holmsø Boligresorts

I de ekstraordinære fællesfaciliteter, som er en fast del af Holmsø Boligresorts, kan du nyde livet med de fysiske og sociale aktiviteter, som du sætter mest pris på sammen med de øvrige beboere.

Ingen bekymringer om det praktiske

I Holmsø Boligresorts skal du ikke bruge tid på praktisk og krævende vedligehold. Vi tager hånd om det, der før krævede din tid, og fælles- og udearealer passes og plejes, så der altid er smukt og rart at være.

Du skal ikke bekymre dig om pladsen, når venner, børn og børnebørn kommer på besøg. Der er god plads i fællesrummet og på de mange udendørsarealer. For overnattende gæster er der gæsteværelser, du kan låne.


Livskvalitet og sociale relationer

I Holmsø Boligresorts er der nye rammer for sundhed og fællesskaber, så du kan bevare en høj livskvalitet og gode sociale relationer. Her vil du fortsat kunne leve livet, som du ønsker det, med familie og venner – og du kan møde nye mennesker på din egen alder. Holmsø Boligresorts giver dig frihed, tryghed og fællesskab.

Disclaimer

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer. Alle visualiseringer og tegninger af byggeri mv. er ligeledes vejledende.