Ude, inde og fra oven: Stor aktivitet på byggeriet af Holmsø Silkeborg

Imens mange har holdt ferie og nydt det gode sommervejr, har der gennem hele sommeren været stor aktivitet på byggepladsen på Solsikkevænget. Inden for få uger kan vi se de sidste betonelementer blive rejst, så det store, U-formede byggeri snart står i fuld højde hele vejen rundt.

Ude, inde og fra oven. Der arbejdes på Holmsø Silkeborg hele vejen rundt. Langt størstedelen af boligresortets vinduer og døre er nu monteret, og også fra toppen er vi i gang med at lukke af. Tagdækkeren nyder nemlig i øjeblikket godt af den gode udsigt fra oven, når der lægges overpap på blokkene. De første fire blokke er derfor allerede helt tætte, hvis et regnvejr skulle komme ind over Solsikkevænget.

Opførelsen fortsætter indenfor

Indenfor i byggeriet er der fortsat godt gang i montagen af de indvendige vægge, og både VVS-, el- og ventilationsinstallatører er i gang med deres installationer.

Maleren er også startet i den første blok, så der bliver malet, inden det første inventar til køkken og bad snart sættes op. Der sker virkelig noget hele vejen rundt, og vi begynder nu rigtigt at kunne se, hvordan både de færdige facader og lejligheder kommer til at stå.
Michael Hedelund
Michael Hedelund
Driftschef

Måske du også kunne været interesseret i 

Hverdagen i Holmsø

23 november 2023

Efter en helt fantastisk åbningsfest i sommers, er der nu fuld gang i hverdagen i Holmsø og inden længe er alle beboerne flyttet ind i deres nye lejligheder.

Åbningsfest af Holmsø Boligresorts

29 august 2023

Mere end 2000 mennesker lagde vejen forbi Solsikkevænget, Silkeborg, hvor man på en guidet rundvisning, kunne få lov at opleve alle faciliteterne.