En god sag at støtte for Holmsø

Beboere i Holmsø Silkeborg gik sammen om at støtte en god sag. 

En god sag at støtte for Holmsø

I weekenden den 15-16. juni valgte en meget stor gruppe beboere i Holmsø Silkeborg, (billedet viser knap halvdelen af deltagerne) at trodse regnen og begive sig ud på et døgn med mange kilometer til støtte for en god sag. Den gode sag var ’Stafet for livet’, hvor man undervejs i døgnet skabte fokus til at mindes mistede familiemedlemmer og venner, men det vigtigste var dog at skabe håb i kampen mod kræft.

Forud for stafetten havde endnu flere beboere støttet op om sagen ved at donere penge i forbindelse med forskellige arrangementer i Holmsøresortet. Det er samlet set blevet et meget stort beløb, som går til Kræftens Bekæmpelse i deres livsvigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Som virksomhed bag Holmsø Boligresorts falder ’Stafet for livet’ i god tråd med vores koncept om et aktivt og socialt liv, hvorfor vi som virksomhed også har doneret et beløb. Det fælles engagement blandt beboerne, hvad enten man har støttet med donation eller har gået runder i stafetten har bekræftet et stort og meningsfuldt fællesskab i Holmsø.

 

 

Det første år i Holmsø Silkeborg

12 juli 2024

Det første år i resortet blev fejret med et beboerinitiativ i form af en stor jubilæumskoncert med både musik, sang og opera.

Flot omtale af Holmsø Boligresorts

15 maj 2024

"Det er som om man er på ferie!" Vi har fået flot omtale med både forsiden og to store artikler i "Erhvervsmagasinet Vækstjylland".