Hvornår er det rette tid at flytte?

Det er altid for tidligt og altid for sent. Det helt rette tidspunkt til at udskifte den bolig, du måske har levet i halvdelen af dit liv, kommer for mange aldrig. Så hvornår er det rette tid for dig at flytte? Så du stadig er frisk og får maksimalt ud af livet i et bofællesskab som Holmsø, hvor fællesskabet og et væld af aktiviteter bare venter på dig.

Mange overvejelser kan spænde ben

Nogle tager beslutningen om flytning på kort tid. Andre skal tage tilløb og udfører handlingen over længere tid. Tidligere journalist og nu forfatter, Abelone Glahn, fortæller om det, der for nogen kan spænde ben i processen, når valget om en bolig skal træffes. Der kan nemlig være mange overvejelser forbundet med at skifte sin bolig ud til fordel for en ny. Eksempelvis den uvisse fremtid, økonomi og helbred, som alle er naturlige overvejelser, når man når alderen 55+.

For alle handler det dog om at være i tide, så kræfterne, helbredet og lysten til at begynde det nye sted stadig er intakt. Det har Tommy og Marian også holdt fast i, da minderne og processen i forbindelse med hussalget og sorteringen af deres ting gennem et langt levet liv skulle sorteres sidste sommer. Her var de gode til at minde hinanden om at se fremad og glæde sig til alt det nye, som inden længe bliver deres nye hverdag i Holmsø Silkeborg.

Vi skal jo til dels begynde forfra, nu hvor vi skal starte på vores tredje liv. Vi skal opleve noget nyt, for det bliver man ikke for gammel til. Den tid, vi kan, er det bare med at suge noget af livet til os
Tommy og Marian
Tommy og Marian
Kommende beboere i Holmsø Silkeborg

Per og Mariann er klar til at starte et nyt kapitel

Nogle af dem, der også har truffet beslutningen, er Per og Mariann, der om få måneder ligeledes flytter ind i det nye boligresort i Silkeborg. De er som deres kommende naboer også klar til at starte et helt nyt kapitel i livet.

Per og Mariann har boet i et dejligt hus i Alderslyst, der gennem mange år har dannet rammen om deres tilværelse. Men med en lejlighed i Holmsø Silkeborg er de nu klar til at kaste sig ud i den sidste tredjedel af livet og starte på et helt nyt kapitel.

Vi er jo ikke 20 år længere, og hvis vi skal have noget, der er nemmere, er det nu, vi skal flytte. Ikke om 10 eller 15 år. Det bliver spændende at starte på et helt nyt kapitel
Per og Mariann
Per og Mariann
Kommende beboere i Holmsø Silkeborg

Da Per i sommers olierede vinduerne i huset, var han helt afklaret med, at det var sidste gang. På samme måde er det også med det øvrige vedligeholdelsesarbejde, rengøringen af det store hus og opgaverne i haven. Det er ikke noget, de vil blive ved med at gøre til tid og evighed. I stedet drømmer de om at prioritere tiden til meningsfulde aktiviteter og fællesskaber.

Hvad har du lyst til?

Overvejer du, om det er tid til at prøve en anden boform? Med spændende fællesskaber og mulighed for en aktiv hverdag, der indeholder netop det, du går og drømmer om. Så træf ikke valget for sent, men fokusér på friheden ved at have muligheden for at træde ind en i ny og indholdsrig epoke, som du selv kan være med til at præge fra begyndelsen.

Vil du vide mere, så kan du blandt andet møde Per og Mariann, der fortæller mere om overvejelserne bag deres beslutning og det nye kapitel, de glæder sig til at tage hul på. Læs mere her:

Måske du også kunne været interesseret i 

Flot omtale af Holmsø Boligresorts

15 maj 2024

"Det er som om man er på ferie!" Vi har fået flot omtale med både forsiden og to store artikler i "Erhvervsmagasinet Vækstjylland". 

Hverdagen i Holmsø

23 november 2023

Efter en helt fantastisk åbningsfest i sommers, er der nu fuld gang i hverdagen i Holmsø og inden længe er alle beboerne flyttet ind i deres nye lejligheder.