"Jeg vil i wellness hver morgen. Det er lige mig"

Leo vil have det hele med. Og med det hele mener han en tilværelse, som den han får i Holmsø, når han som en af de første flytter ind til foråret næste år. En tilværelse, hvor han med et smil på læben forventer at blive lige så aktiv, som da han var i 30’erne. Med varme, som han kan få i wellness, og med hygge og mennesker omkring sig. Vi har snakket med Leo om livets forandringer og alle de nye ting, han ser frem til snart at bringe ind sin i tilværelse. Læs med og mød en af de kommende beboere.

Forandring i boligen giver anledning til forandring i livet

Leo har huset til salg og er helt rolig, selvom det ikke er solgt endnu. Det skal nok komme. Og selvom det selvfølgelig er vemodigt at forlade huset efter så mange år, er han meget fokuseret på det, han kalder ”den nye verden”.

Nu har jeg boet på den samme adresse i 53 år i eget hus, og jeg synes, haven på det seneste er blevet lidt miserabel. Den er ikke så pæn, som jeg gerne vil have den.
Leo
Leo
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Og med ”den nye verden” mener han alle de forskellige aktiviteter og det spontane fællesskab i Holmsø, hvor han ser frem til at spille kort og petanque, brygge øl og lave mad sammen med mange forskellige holmsøbeboere.

Jeg vil i wellness hver morgen. Det er lige mig.
Leo
Leo
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg
Jeg drømmer om at stå på min altan, og at nogen råber op til mig: kom ned og spil kort, Leo, eller jeg kan råbe: må jeg komme med. […] Jeg glæder mig til at opleve de nye energier og nye impulser, […] for der vil komme utrolig mange ændringer i alles liv.
Leo
Leo
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Med udskiftning af boligen ser Leo generelt en anledning til at forny en masse ting. Han vil f.eks. have et nyt anlæg med gode højttalere. Så kan han invitere andre beboere fra ’beatles-tiden’ op og høre noget fantastisk musik. Og han vil genoptage interesser og igen komme ud og høre spændende forelæsninger, gå i teateret eller biografen, og komme mere på restaurant.

”Jeg er villig til at lære”

Jeg vil invitere de nærmeste naboer til brunch og lave et eller andet spændende. Jeg er et fjols til at lave mad, men så kan jeg vel lære det.
Leo
Leo
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Leo er generelt videbegærlig og åben overfor at lære en masse nyt, og så er han villig til at udvikle nye sider af sig selv. Han glæder sig til at lære at brygge en god hjemmelavet øl og i det hele taget at blive lokket af naboer til at prøve nye og spændende ting.

De andre beboere kan inspirere mig til at læse en bestemt bog eller se en god film.
Leo
Leo
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Leo vil gøre en forskel for fællesskabet

Leo er sikker på, han hurtigt kommer til at skabe sig en ny omgangskreds og ønsker at engagere sig i andre menneskers liv. Han er optaget af, at alle skal have det godt, og han er klar til at vise omsorg for andre beboere i fællesskabet.

Hvis en bliver dårlig, vil jeg nok være en af de første, der vil spørge, hvordan går det eller vil sige, er der noget jeg kan hjælpe med. […] Jeg vil nok spørge ind til folk. Jeg vil gerne gøre en forskel for fællesskabet.
Leo
Leo
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Leo er også én, der godt kan lide at få lidt modstand. Og han holder af, hvis andre får ham til at se tingene fra en anden vinkel. For ham er det en stor styrke, når man møder andre med et åbent sind. 

Jeg kan godt lide nogle modsvar til noget af det, jeg vil komme med.
Leo
Leo
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Vil du vide mere om Holmsø Silkeborg?

Vil du vide mere om Holmsø Silkeborg, hvor Leo inden længe flytter ind sammen med en masse andre aktive voksne? Så følg linket nedenfor og bliv klogere på både boliger, aktiviteter og fællesskabet. 

Måske du også kunne været interesseret i 

Flot omtale af Holmsø Boligresorts

15 maj 2024

"Det er som om man er på ferie!" Vi har fået flot omtale med både forsiden og to store artikler i "Erhvervsmagasinet Vækstjylland". 

Hverdagen i Holmsø

23 november 2023

Efter en helt fantastisk åbningsfest i sommers, er der nu fuld gang i hverdagen i Holmsø og inden længe er alle beboerne flyttet ind i deres nye lejligheder.