Holmsø Silkeborg skyder i vejret

Bygningerne skyder i vejret, alt i mens murerne er ved at færdiggøre skalmuren af den første blok. Over halvdelen af vinduerne er sat i, og de indre vægge er ved at bliv etableret i de første 3 blokke. Holmsø Silkeborg er godt på vej til at blive et lækkert sted at nyde sin aktive voksentilværelse.

Der er fuld gang i opmuringen af den første blok med de fine lyse mursten fra Strøjer tegl. Opførelsen af Holmsø Silkeborg skrider planmæssigt frem.

Byggeriet forløber planmæssigt og i takt med, at de forskellige blokke kommer op i højden, begynder man virkelig at kunne fornemme udformningen af boligresortet og alt det, som Holmsø Silkeborg kommer til at rumme.
Michael Hedelund
Michael Hedelund
Driftschef

Du kan nå det endnu

Overvejer du, om Holmsø Silkeborg er noget for dig? Der har været meget stor interesse for at flytte ind i det nye boligresort, og over halvdelen af lejlighederne er allerede lejet ud. Men det gode er, at du kan nå det endnu.

Skriv dig op på interesselisten og bliv inviteret til et individuelt præsentationsmøde, hvor du kan høre flere detaljer om konceptet, faciliteterne, de forskellige lejlighedstyper og -størrelser samt huslejepriser. Her tager vi bl.a. udgangspunkt i en 3D-model, der viser hele resortet og de forskellige typer af lejligheder.

Måske du også kunne været interesseret i 

Hverdagen i Holmsø

23 november 2023

Efter en helt fantastisk åbningsfest i sommers, er der nu fuld gang i hverdagen i Holmsø og inden længe er alle beboerne flyttet ind i deres nye lejligheder.

Åbningsfest af Holmsø Boligresorts

29 august 2023

Mere end 2000 mennesker lagde vejen forbi Solsikkevænget, Silkeborg, hvor man på en guidet rundvisning, kunne få lov at opleve alle faciliteterne.