Fuld gang i opførelsen af Holmsø Silkeborg

Om under et år er det nye boligresort klar til, at en flok heldige silkeborgensere kan rykke ind. Og med det solrige vejr, som foråret har budt på de seneste uger, er både humøret og effektiviteten helt i top hos folkene på byggepladsen.

Der er fuld gang i opførelsen af Holmsø Silkeborg, hvor der i øjeblikket bliver rejst betonelementer til de første fire blokke. Elementerne er nu rejst op i 4. sals højde, og snart følger de tre sidste blokke.

Byggeriet forløber planmæssigt og i takt med, at de forskellige blokke kommer op i højden, begynder man virkelig at kunne fornemme udformningen af boligresortet og alt det, som Holmsø Silkeborg kommer til at rumme.
Michael Hedelund
Michael Hedelund
Driftschef

Du kan nå det endnu

Overvejer du, om Holmsø Silkeborg er noget for dig? Der har været meget stor interesse for at flytte ind i det nye boligresort, og over halvdelen af lejlighederne er allerede lejet ud. Men det gode er, at du kan nå det endnu.

Skriv dig op på interesselisten og bliv inviteret til et individuelt præsentationsmøde, hvor du kan høre flere detaljer om konceptet, faciliteterne, de forskellige lejlighedstyper og -størrelser samt huslejepriser. Her tager vi bl.a. udgangspunkt i en 3D-model, der viser hele resortet og de forskellige typer af lejligheder.

Måske du også kunne været interesseret i 

Det første år i Holmsø Silkeborg

12 juli 2024

Det første år i resortet blev fejret med et beboerinitiativ i form af en stor jubilæumskoncert med både musik, sang og opera.

En god sag at støtte for Holmsø

25 juni 2024

Beboere i Holmsø Silkeborg gik sammen om deltagelse i "Stafet for Livet" og gav en stor flot donation til Kræftens Bekæmpelse.

Flot omtale af Holmsø Boligresorts

15 maj 2024

"Det er som om man er på ferie!" Vi har fået flot omtale med både forsiden og to store artikler i "Erhvervsmagasinet Vækstjylland".