En ny epoke med fællesskab og frihed i centrum

Kirsten har i flere år være på udkig efter det helt rigtige bofællesskab. Det har hun fundet i Holmsø, og hun har glædet sig til at flytte ind lige siden den dag for godt et år siden, hvor hun som en af de første sikrede sig en lejlighed i boligresortet i Silkeborg. Kirsten er nu klar til den helt nye epoke, hun skal begynde på i Holmsø. En epoke med fællesskab og frihed i centrum.

Når Kirsten inden længe flytter ind i Holmsø, ser hun særligt frem til, at det nære og spontane fællesskab kommer i centrum. Men faktisk glæder hun sig til det hele.

Man kan jo bare gå ned i alle de der mange rum. Det giver en tryghed, at der er nogle, man kan gå ned og møde i biblioteket og snakke med. Og så kan man sige nå, ved du heller ikke, hvad du skal spise, og så kan vi lave noget mad sammen
Kirsten
Kirsten
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Kirsten er musiker og tilbringer mange timer ved klaveret, og når hun om få måneder rykker ind i Holmsø, ser hun frem til at finde andre musikere, som hun kan dele passionen med. Kirsten finder helt sikkert også nye venner og hvem ved, måske får hun også nye interesser. Det bliver en god anledning til forandring og at gøre tingene på en ny måde. For som hun siger: 

Jeg synes, det er fedt, hvis man kan smide tingene op i luften og sige, skal vi lige gøre det
Kirsten
Kirsten
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Lige så meget, som Kirsten elsker fællesskabet, trives hun også godt i sit eget selskab, og derfor er kombinationen af en bolig i et tæt fællesskab med gode naboer også helt ideel for hende.

Det der med, at jeg kan være mig selv, men skulle jeg have lyst til at snakke med nogen, så ved jeg, at der altid er nogen. Det glæder jeg mig til
Kirsten
Kirsten
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Savner fællesskabet til naboerne i dag

I dag bor Kirsten i Aarhus i et stort byggeri med mange lejligheder. Et sted hun faktisk er rigtig glad for at bo, men som mangler det fællesskab, hun drømmer om.

En dag mødte jeg en i elevatoren, jeg ikke havde set før, men som havde boet her i fire år. Man møder altså ikke rigtig hinanden, og der lægges ikke op til noget fællesskab
Kirsten
Kirsten
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Kirsten er bevidst om, at hun siger farvel til noget, hun har været glad for, men alligevel kan hun ikke vente til den snarlige indflytning.

Folk siger, hvad vil du i Silkeborg, du kender jo ingen der. Men jeg kommer jo til at bo sammen med folk, og det gode er jo, at vi alle sammen er nye og vil fællesskabet. Jeg glæder mig bare til at komme til Silkeborg. Det bliver fantastisk
Kirsten
Kirsten
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Vil du vide mere om Holmsø Silkeborg?

Vil du vide mere om Holmsø Silkeborg? Så følg linket nedenfor og bliv klogere på både boliger, aktiviteter og fællesskabet i det nye boligresort. 

Måske du også kunne været interesseret i 

Flot omtale af Holmsø Boligresorts

15 maj 2024

"Det er som om man er på ferie!" Vi har fået flot omtale med både forsiden og to store artikler i "Erhvervsmagasinet Vækstjylland". 

Hverdagen i Holmsø

23 november 2023

Efter en helt fantastisk åbningsfest i sommers, er der nu fuld gang i hverdagen i Holmsø og inden længe er alle beboerne flyttet ind i deres nye lejligheder.