Tommy og Marian er klar til nye oplevelser

Tommy og Marian har aldrig været bange for at kaste sig ud i noget nyt. Derfor er huset nu solgt, og inden længe hopper de ind i en ny epoke i livet med base i Holmsø Silkeborg. Her glæder de sig til at opleve noget nyt og møde en masse nye mennesker, og så har de mange værdifulde erfaringer med i rygsækken fra deres mangeårige arbejde i den frivillige verden, som med garanti kommer fællesskabet i Holmsø Silkeborg til gode. Læs med og mød Tommy og Marian.

”Nu har jeg fundet ud af, hvor vi skal hen”

Tommy og Marian har hele tiden haft en aftale om, at når opgaven med hus og have blev for stor en mundfuld, ville det være tid til at rykke videre. De har set andre blive boende i eget hus for længe, hvor haven til sidst ikke bliver passet, og huset forfalder, og det ønskede de ikke.

Så da vedligeholdelsen og rengøringen af huset sidste sommer kom til at tage for stor en del af deres tid, fornemmede de klart, at der nu skulle ske noget andet. Kort tid efter hørte Tommy om Holmsø Boligresorts, og han blev med det samme grebet af konceptet.

Så Marian, nu har jeg fundet ud af, hvor vi skal hen. Prøv lige at se det her
Tommy og Marian
Tommy og Marian
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Sådan lød det fra Tommy til Marian, og Marian var med på ideen med det samme. I dag er huset allerede solgt, og de bor nu midlertidigt til leje i en lejlighed, inden de snart kan rykke ind i Holmsø.

Tommy og Marian har aldrig været bange for at prøve noget nyt, og tilværelsen har lært dem at nyde livet til fulde. Derfor glæder de sig også rigtig meget til den nye epoke, de står overfor at skulle træde ind i. Og da processen og minderne i forbindelse med hussalget, hvor deres ting samlet gennem et langt levet liv skulle sorteres, indimellem blev for overvældende, var de gode til at minde hinanden om at kigge fremad og glæde sig til alt det nye.

Vi skal jo til dels begynde forfra, nu hvor vi skal starte på vores tredje liv. Det er også en del af planen at opleve noget nyt, for det bliver man ikke for gammel til. Den tid, vi kan, er det bare med at suge noget af livet til os
Tommy og Marian
Tommy og Marian
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Tager erfaringer fra den frivillige idræt med

Gennem hele livet har Tommy og Marian været engagerede i den frivillige idræt inden for fodbold og bordtennis. De har inddraget alle uanset niveau og bygget noget op sammen med andre, hvilke er egenskaber, de tager med sig ind i fællesskabet i Holmsø, hvor de ikke er bange for at gå forrest og sætte nye ting i gang.

Vi er altid åbne overfor at gøre noget nyt og har lyst til at gøre noget for andre. At sætte nogle ting i gang og få det til at fungere
Tommy og Marian
Tommy og Marian
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Tommy og Marian er vant til at give meget til fællesskabet, og at prioritere gode oplevelser sammen med andre er noget af det, der giver livskvalitet for de to kommende Holmsø-beboere.

Vil du vide mere om Holmsø Silkeborg?

Vil du vide mere om Holmsø Silkeborg? Så følg linket nedenfor og bliv klogere på både boliger, aktiviteter og fællesskabet i det nye boligresort. 

Måske du også kunne været interesseret i 

Flot omtale af Holmsø Boligresorts

15 maj 2024

"Det er som om man er på ferie!" Vi har fået flot omtale med både forsiden og to store artikler i "Erhvervsmagasinet Vækstjylland". 

Hverdagen i Holmsø

23 november 2023

Efter en helt fantastisk åbningsfest i sommers, er der nu fuld gang i hverdagen i Holmsø og inden længe er alle beboerne flyttet ind i deres nye lejligheder.