Else har overhovedet ikke været i tvivl

Else har overhovedet ikke været i tvivl. Fra den dag, hun blev præsenteret for Holmsø, har hun talt ned til sin nye hverdag i boligresortet. Og det er ikke langt, at flyttekasserne skal rykkes. Else bor nemlig allerede som nabo til boligresortet i dag og har haft sin hverdag i området gennem næsten 30 år. Læs med og hør blandt andet, hvorfor hun glæder sig til at flytte i bofællesskabet netop her.

Samme område men ny lejlighed

Som nabo til det nye boligresort har kvarteret i den centrale del af Silkeborg dannet rammen om Elses hverdag i mange år, og hun er taknemmelig for fortsat at kunne blive i nærområdet. Men når hun inden længe flytter ind i Holmsø, glæder hun sig også til alt det nye. Den mindre lejlighed, hvor rengøringen fylder mindre og særligt det mere sociale liv og de gode, tætte naborelationer.

Jeg glæder mig til at se, hvad det er for nogle mennesker, jeg kommer til at lave noget sammen med. På en helt anden måde end med dem, jeg bor ved siden af i dag
Else
Else
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Elses børn er som hende selv også glade for, at hun nu flytter sammen med andre i et bofællesskab, hvor man kommer hinanden mere ved.

Så snakker vi lige fem minutter, og nogle gange kan man finde på, at skal vi ikke lige gøre sådan og sådan. Og så gør vi det. Jeg har overhovedet ikke været i tvivl. Det bliver bare spændende
Else
Else
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Fortsætter sin aktive hverdag

Motion fylder allerede meget i Elses hverdag. Hver formiddag går Else nemlig til forskellige former for motion – en rutine hun har tænkt sig at fortsætte, når hendes daglige gang bliver i de mange fællesfaciliteter i Holmsø.

Jeg kan godt lide at bevæge mig og kan mærke, at det gør noget godt for min krop. Det betyder meget, at man gør noget for sig selv og gør noget med nogle andre
Else
Else
Kommende beboer i Holmsø Silkeborg

Og bevægelse bliver der rig mulighed for i de mange fællesfaciliteter, hvor Elses hverdag inden længe kommer til at udfolde sig. Yoga, dans, SMART-træning og cirkeltræning i multisalen samt fitnesscentrets mange muligheder er blot nogle af de fysiske aktiviteter, som Else og hendes kommende naboer i fællesskab kan fylde hverdagen med.

Vil du vide mere om Holmsø Silkeborg?

Vil du vide mere om Holmsø Silkeborg? Så følg linket nedenfor og bliv klogere på både boliger, aktiviteter og fællesskabet i det nye boligresort. 

Måske du også kunne været interesseret i 

Hverdagen i Holmsø

23 november 2023

Efter en helt fantastisk åbningsfest i sommers, er der nu fuld gang i hverdagen i Holmsø og inden længe er alle beboerne flyttet ind i deres nye lejligheder.

Åbningsfest af Holmsø Boligresorts

29 august 2023

Mere end 2000 mennesker lagde vejen forbi Solsikkevænget, Silkeborg, hvor man på en guidet rundvisning, kunne få lov at opleve alle faciliteterne.