Find boligresort

Holmsø Boligresorts er placeret centralt i attraktive, danske byer med nem adgang til flot natur og rigt kulturliv. Find dit næste hjem i vores boligresorts.

Holmsø Herning

På Kikkenborgvej i Herning opføres Holmsø Herning. Et nytænkende bofællesskab for dig over 55 med 120 moderne lavenergi lejligheder i flere størrelser, der møder dine behov.

Den åbne boligkarré på syv til ni etager skaber rum til et grønt gårdmiljø, hvor I blandt andet kan nyde de grønne omgivelser i det rummelige, opvarmede orangeri. Inden for danner de omkring 1000 kvadratmeter fællesfaciliteter rammen om blandt andet en wellnessafdeling, fitnessafdeling, multisal og et stort fællesrum.

Holmsø Herning er centralt placeret i kort gåafstand til både
dagligvarebutikker, bager, apotek og det store naturområde Knudmosen. Fra boligresortet er der desuden kun 950 meter til Herning centrum.

Holmsø Herning er klar til indflytning i foråret 2025.

Holmsø Silkeborg

Centralt i Silkeborg finder du Holmsø. Et serviceret bofællesskab - for dig over 55 - tilpasset behovet for en aktiv og social tilværelse. Med 96 lavenergi lejligheder i varierende størrelser. I Holmsø Silkeborg får du din egen nye og moderne lejlighed, som du kan trække dig tilbage til, når du har lyst.

Du får adgang til ekstraordinære fællesfaciliteter, der blandt andet består af en wellnessafdeling, fitnessafdeling og multisal. Udenfor kan du nyde de grønne omgivelser i den opvarmede vinterhave og udsigten fra tagterrassen eller spille et slag petanque med naboerne.  

Holmsø Silkeborg er klar til indflytning i foråret 2023.